És akiket ez itt eddig érdekelt, ennyien vannak:


A 74 NAP "CSAK" EGY DOKUMENTÁCIÓ;
NEM A CIVIL RÁDIÓ FM 98 HIVATALOS FELÜLETE.

A 74 Nap podcast csatornája - Interjúk, vélemények, támogatások...


Hallgassa velünk - Mintha itt lennének a szerkesztőségben, a stúdióban...




2019. október 8, kedd, 14.48. Hiába fogadom meg többezredszerre, hogy nem nézek e-mailt, nem olvasok híreket és nem beszélgetek fontos ...

-74. nap / 01: Tóth Mónika. Az észlelés

2019. október 8, kedd, 14.48.
Hiába fogadom meg többezredszerre, hogy nem nézek e-mailt, nem olvasok híreket és nem beszélgetek fontos dolgokról élő, kétórás magazin előtt minimum két órával, a hihetetlen HalálHétfő után szinte sétagalopp a keddi csak egy adás egy nap-nap, így könnyelmű vagyok, és benyomom az applikációt.
Bár ne tenném, de azt megbánni, ami már megtörtént, teljesen felesleges.

Az ügyvezető igazgató ír egy belső levelet, amiben annyi van: csak röviden tájékoztatna arról hogy az aznap délelőtti Médiatanács-döntés értelmében a Civil Rádió műsorszolgáltatási engedélye 2019. december 21-e után nem kerül meghosszabbításra

Ezt a hírt néhány órán belül publikálja a médiahatóság, ... de szerettük volna inkább mi közölni veletek. 

Talán tudjátok, hogy a rádiós médiaszolgáltatási jogosultság 7 évre szól, amely további 5 évre meghosszabbítható a médiatanács hozzájárulásával. A mai döntés azt jelenti, hogy a Civil Rádió december 21-én elcsöndesül az éterben. 

...

Ezt a blogot 2019. október  10-én, 11.30-kor nyitom. MÉG MINDIG NINCS FENN A MÉDIATANÁCS HIVATALOS FELÜLETÉNEK SZÁNT HONLAPJÁN ez a döntés; az aznap aktuális elképesztően fontos több egyéb döntéssel ellentétben.

De nem is ez számít valójában.



0 megjegyzés:

KERESÉS az oldalon ITT: