És akiket ez itt eddig érdekelt, ennyien vannak:


A 74 NAP "CSAK" EGY DOKUMENTÁCIÓ;
NEM A CIVIL RÁDIÓ FM 98 HIVATALOS FELÜLETE.

A 74 Nap podcast csatornája - Interjúk, vélemények, támogatások...


Hallgassa velünk - Mintha itt lennének a szerkesztőségben, a stúdióban...




A következő események előzték meg a mai napi rettenetesen korrekt médiatanácsi határozat-közlést: 1. Kedden hírül vesszük, amit. ...

-72. nap / 04: Tóth Mónika. Trash Talking - Chapter 001

A következő események előzték meg a mai napi rettenetesen korrekt médiatanácsi határozat-közlést:

1. Kedden hírül vesszük, amit.

2. Keddtől szerda estig tippelgetünk, mikor adják ki közleményben. Azonban egy csomó, tökéletesen lényegtelen döntésecskét kipakol az NMHH a honlapra, de a LÉTÜNKET ÉRINTŐ döntésről szót sem ejtenek.
Kollégák és barátok figyelik a site-okat, mikor jön ki, de sehol semmi. 
Ekkor azt mondom: szerintem ez nem jön ki október 13-áig; vagy majd a hétvégi trash-sel együtt kiszórják, hogy ne legyen olyan feltűnő, és ha az is lesz, de már majd csak 13-a után legyen az.

3. Ma reggel beszélek Lakner Dáviddal, de szőrmentén. Egyeztetek, majd egy nap türelmet kérek. Gondolkodunk, hogy legyen, kinek mit és mikor. 

4. Én még nem tudom, de a reggeli beszélgetésünk után (a csütörtökben járunk már), mint azt egy korrekt újságírónak kell, Dávid betelefonál az NMHH-hoz, érdeklődik, mi is van akkor most. Válasz nem érkezik.

5. Dávid mintegy fél 10-es telefonja után megjelenik a CR FM 98 irodájában a Médiatanács munkatársa, levelet hoz, nagy alakút, át kell venni és pecsét is kell, de dátum és időpont sehol az átvételi papíron, ami nem szabványos átvételi, pár random-mondat (bocsánat a szóhasználatért) van felvésve - a pecsétet gyakorlatilag úgy kell kicsavarni a kezemből, gondolom, akkor elkezdődött.

6. Azonnal rámegyek az NMHH honlapjára, hogy megnézzem, kitették-e már; mert eközben még szól Lakner Dávid is, hogy mégis lehozzák a Magyar Hang-ban, mert kijött...

7. De én nem és nem és nem találom. Csak a szókeresővel dobja ki a CIKKET - a "Fogyasztóknak" szánt "Hírek" labellel...

És kérem szépen, a címe, amiben a harmadik bekezdésben mintegy odavetik két rádió halálát, egyik mi vagyunk a következő:


A másik félmondatban meg ott a Székesfehérvár 99,2 MHz frekvenciákon közösségi jelleggel működő adó vége.

Csak úgy, per.

Mermármiérisne.







0 megjegyzés:

KERESÉS az oldalon ITT: